Dafi Fashion Days. День перший

суббота, 16 марта 2013 г.


    
    Чи не єдиною модною подією в житті Харкова є покази, які організовує ТРЦ «Дафі» уже третій рік поспіль. Раніше я там не бувала, а от цього разу вирішила сходити. Око раділо від купи відомих гостей, обіцяних організаторами: Олександр Васильєв (російський історик моди), Володимир Нечипорук (генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week), дизайнери Єгор Зайцев та Bob Basset, Ольга Котова (фешн-блогер порталу ІнтерМода.Ру), Стася Монастирська (стиліст), Анна Філімонова (директор конкурсу «Міс Україна Всесвіт»), Елен Броше (аналітик моди).
Ось що обіцяли організатори на 15 березня:
18:00 — театрализованный показ одежды “Мода сквозь века”. Показ базируется на новых весенне-летних коллекциях торговых марок, представленных в ТРЦ Дафи.
19:00 — 20.00 автограф-шоппинг-сессия с Александром Васильевым
    Ну що ж, почекавши зовсім трохи (показ припізнився ледве не на годину), я нарешті побачила на сцені ведучого, який почав «шоу». Спочатку він представив публіці іменитих гостей, а далі «на подиуме в виде галстука-бабочки развернулся театрализованый показ в духе Голливуда 30-х, 50-х, 70-х годов» (цитую прес-реліз). Скажу одразу – на папері все виглядає набагато красивіше, ніж було вживу. Щодо зовнішнього одягу моделей, молодці – високі зачіски накрутили, яскравий одяг понатягували (дарма, що в деяких дівчат спідниці збоку розійшлися), а от театралізований показ трохи підкачав… Все дійство було схоже на якусь шкільну самодіяльність. Дівчата невпевнено виходили одна за одною, похитуючись на незручних високих підборах  і постійно озираючись на організаторів, які махали їм ручкою, коли йти, а коли зупинитись. Частенько моделі збивали одна одну, або плутали свій вихід і швиденько тікали зі сцени:). А їх іще примусили танцювати рок-енд-ролл! Невже не можна було сходити в академію культури і запросити кількох студентів, які вміють це робити?! Увесь цей «театралізований показ» мав коментувати Олександр Васильєв. Ну він його і коментував, але звук був настільки поганим, а музика грала настільки голосно, що я не почула жодного його слова. А шкодаL. Ну нічого! Головне ж запросити відому людину, похизуватися нею, а там уже все одно – буде з неї толк чи ні!
    Усі глядачі стояли під сценою, але й було кілька стільців, гордо названих «віп-ложею». Там сиділа якась харківська знать. Нам, простим смертним, було зовсім нічого не видно, тому піднялися на другий поверх, щоб спостерігати за показом згори. Несподівано ми опинилися на бекстейджі показу! Виявляється, моделі переодягалися прямо посеред коридору. Ми стояли поряд, тому змогли побачити все найкраще)))). Дівчат трохи шкода – хоч би якусь шторку їм почепили.
    Ось таким він був – перший модний день цього року в Харкові. Підбори поодягали, шуму наробили, а толку? J

You Might Also Like

1 коментарі

  1. Мода не тільки для дорослих, ай для дітей, тому що модно і як підібрати одяг читайте в матеріалі https://123ru.net/kiev/281024623/.

    ОтветитьУдалить