Dafi Fashion Days. День другий (17/03/2013)

понедельник, 18 марта 2013 г.


   
 Цього дня організатори обіцяли показати колекції молодих українських дизайнерів:
    Анастасії Мальцевої(Anastasia Maltseva, Харьков),
    Вікторії Адамської (Adamskaya, Харьков),
    Анни Шаповалової (Anna Shap, Харьков),
    Наталії Петракової (Natali Petrakova, Запорожье),
    Тіни (Tina Bonanza, Запорожье),
    Ольги Іващенко (Харьков),
    Наталії Музиченко (ТМ Giaterie, Днепропетровск),
    Юрія Севастьянова (Харьков).
    Щоправда, двоє останніх дизайнерів так і не з’явилися.
   Більшість колекцій мене здивували своїм неземним поєднанням кольорів і фактур. Чому неземним? Бо на Землі ніхто б не наважився одягти ТАКЕ! Сукні з якоїсь жахливої синтетичної тканини, схожої на целофан; жовтий піджак з рожевим фарбованим хутром; ланцюжок через плече; атласні сукні-нічні сорочки; еластичний комбінезон, що перетворив модель на змію; обтрьопані шматки тканини, пришиті по боках; відвертий вельветовий корсет… І ще багато-багато всього безглуздого і некрасивого. Але були, звичайно, і вдалі вбрання. Від усього цього жаху можу відокремити Вікторію Адамську та Ольгу Іващенко. Можливо, місцями було банально, але це стовідсоткове попадання в тренди та просто красивий одяг, який можна носити.
    Ольга Іващенко презентувала колекцію з «шипованими» плечима на сукнях та шкіряних куртках, ніжними сукнями з гіпюру, максі-спідницями. Моделі тримали в руках клатчі, також вироблені дизайнеркою.

    Вікторія Адамська у своїй колекції використала дуже популярний у цьому сезоні геометричний принт та яскраві кольори. Також вона здивувала великою кількістю брюк різноманітного крою. 








Фото з сайту http://pro-otdyh.com.ua.

You Might Also Like

0 коментарі